Contact

Interactie-Academie VZW
Van Schoonbekestraat 33
2018 Antwerpen
België

Telefoon: +32 (0)3 237 01 52
Ons secretariaat is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 8.30 en 13 uur (niet op woensdag).
Fax: +32 (0)3 248 69 31

Email: secretariaat [at] iaac [dot] eu
URL: www.interactie-academie.be

Contactformulier

Routebeschrijving

route via google maps

Parkeren kan op de ruime parking Desguinlei. Dan te voet (1.000 m) langs de A. Goemaerelei, de Markgravelei en de Van Schoonbekestraat. Let op! op vrijdag wordt een deel van dit plein vrijgehouden voor de wekelijkse markt. Houd de verbodsborden goed in de gaten, want men sleept fout geparkeerde auto's weg.

Parkeren in de buurt van ons instituut kost € 3,80 per dag.

Met de trein

Vanuit het Centraal Station Antwerpen kan u de metro of de bus nemen :

metro 2, 15 en 6: opstappen aan het Premetro-station 'Diamant' richting Hoboken/Boechout/Olympiade te bereiken vanuit het Centraal Station; afstappen de vierde halte 'Harmonie' (7 minuten). U kunt ook bus 17 nemen aan de zijkant van het station, in de Pelikaanstraat en eveneens afstappen bij de halte 'Harmonie' (9 minuten). Al deze lijnen hebben een hoge frequentie.

Bij het verlaten van de tram gaat u rechts en steekt u de Belgiëlei over richting Mechelsesteenweg, de volgende lichten links vindt u de Van Schoonbekestraat.

Intercitytreinen, die uit de richting Gent - Oostende komen, stoppen in het station Antwerpen-Zuid; van daaruit kan men te voet via de Desguinlei, de A. Goemaerelei, de Markgravelei naar de Van Schoonbekestraat (25 minuten).

U kunt zowel vanuit alle stations gebruik maken van het Antwerpse fietsennetwerk: op de site www.velo-antwerpen.be kunt u zich aanmelden. Ook vlak bij de Interactie-Academie (op de Mechelsesteenweg) is een fietsverzamelpunt (‘velo-station’) beschikbaar.