Zomercursus Samenwerking en overleg

Samenwerken doen we elke dag, van wanneer we onze ogen openen tot we ze weer sluiten. Thuis met onze partner, de kinderen, buren, familieleden en vrienden, ... Onderweg met medeweggebruikers, op het werk met collega’s, leidinggevenden, cliënten en verschillende diensten of afdelingen. Maar ook al is samenwerken vanzelfsprekend alledaags, gemakkelijk is het niet altijd. Ondanks alle goede bedoelingen, uitgedachte strategieën, werkafspraken en rolverheldering ontkomen we niet aan wederzijdse irritaties, miscommunicatie of soms regelrechte ruzies.

In deze bijscholing gaan we in op de kracht en de grenzen van samenwerking en overleg en op de professionele verwachtingen die hierbij een rol spelen. Deelnemers krijgen zicht op communicatiefenomenen en factoren die het samenwerken kunnen beïnvloeden. Men krijgt een kader aangereikt om deze te begrijpen en te hanteren. Concrete samenwerkingsvraagstukken vormen de leidraad voor de cursus.

Wat levert het mij op?

Dit programma wordt door het Registerplein, kwaliteitkeurmerk voor sociaal professionals gewaardeerd met 8,1 registerpunten.

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon
e-mail icon

Deze zomercursus gaat door op:

2018

  • 21/8/2018
  • 22/8/2018
  • 23/8/2018
Prijs: 
€ 425,00
VROEGBOEKKORTING: inschrijven t.e.m. 19/7/2018: € 384,00 (prijzen inclusief catering)